Selamat Hari Raya!


Today is my last day in the office before my raya holiday. Since this blog is updated at the office, this will be my last post before raya...

So, I would like to wish all my Muslim friends:
1- Selamat Hari Raya!!
2-Maaf Zahir dan Batin dan jemput-jemputla datang rumah kalau ada masa k...
3-Be home safely (drive, fly, bus)
4- To my friends who will be celebrating this raya far away from home (read: Rough, Nique and Bosh), if you are reading this, I wish the best of raya to you. I personally think this raya will be more meaningful to you guys.

I guess that's all..See ya after raya!

Comments

rough said…
Selamat Hari Raya juga kepada anda...btw, Bosh ke mane Raya? hebat2...
niQue_naQ said…
halo darling! selamat hari raya to you too! hehe thanks for ingat lagik i yang jauh nie :p raya kat uk sebenarnye agak meriah jugak so tak lah rindu gile nak balik msia cuma i miss all of u guys my dear frends huhu rindu nak gi rumah terbuka hehehe

have a good raya and holiday babe! maaf zahir batin :)
rough said…
wow...kat UK mmg ramai je org2 Msia so takde ape ler sangat. nih aku yg ntah kat mane2 nie...mmg ler sedih ok.

btw, nique...ape u nyer YM??

Popular Posts