Pampering my baby....

Well, I got overwhelming responses for my previous post. What I can tell ya is I'm updating my resume now. Stay tuned for more updates from me.. Ape2 pun kena tengok rezeki gak.

Right now, I'm in waiting room at Perodua Service Centre in Kemaman. Mileage nearly 35k. Being illiterate pasal keta nih, I send my car right on time for services. Kena la manjakan keta sket. Kalau ade ape2 jadi tengah jalan, naya. Here, I would like to share some jokes I found on net bout servicing ur car. Agak kelakar...


Comments

rough said…
wow...menjaga kereta nampaknyer. bagus2...tapi aku sendiri tak jaga2 kereta aku yg wira tuh in fact aku tak sure nak beli kereta ape. maklumlahkan kereta kan keperluan...heheheh...

anyway, ape2 yg melibatkan kompeni and ditulis dlm blog aku, harap maaf. aku terpaksa delete yer. sorry. atas sbb2 tertentu.
herl said…
hey, so tak jadi la amek keta ari tuh? hmm...

oppss...sorry yer..aku rasa, aku sorg je kot yg tak tapis aper2 kat akunyer blog..maybe lepas nih kena screen out gak. k, lain kali tak buat lg...sorry 10x...
Jojoe pun x reti kete2 ni said…
Pas setahun beli keter...semalam adalah kali pertama I vacuum sendiri. Selalu either my dad buat..or hantar kedai. For RM10 cuci luar dalam is good deal for me. U baru beli ker...baru 35k? I punye dah 30K
herl said…
Err..jojoe...dah 2 years+ i pakai keta tuh..tp tak byk sgt drive around...kdg2 balik melaka pun naik bas...tu sebab la mileage sket lg...rm 10 utk luar dan dalam? murah laaa...sini pun kalau cuci and vacuum dalam, dah rm12! kerteh memang mahal...
membe_lama said…
laaa..awak ni herlina ke..
hak hak hak..
x sangka lak dah jadi blogger ye..
masih kat kemaman? apsal x penah jumpe pun..

Popular Posts